Waarom kies Plastiek Aangepaste Motor?

September 21, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom kies Plastiek Aangepaste Motor?

Volgens het materiaal dat aanpaste dat keurt de motor, paste motoris aan goed in plastiek en metaaltypes wordt verdeeld. Het betekent dat het materiaal van het huisvestingsdeel of metaal plastic is. In feite, omvatten onze metaaltoestellen machtsmetallurgie en hardwareverwerking. Maar in feite, geen kwestiemetaal of plastic versie, hebben zij hun eigen voordelen en beperkingen. Hier zijn de redenen om plastiek aangepaste motor te kiezen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom kies Plastiek Aangepaste Motor?  0

 

1. Lagere kosten: Over het algemeen, is de productiekost van plastic toestel goedkoper dan dat van metaaltoestel. Aangezien er gewoonlijk geen behoefte aan het secundaire eindigen is, vertegenwoordigen de plastic toestellen typisch een 50% aan 90%-besparing met betrekking tot gestempelde of machinaal bewerkte metaaltoestellen, volgens Plastiekentechnologie.

2. Met geringe geluidssterkte: De sterke prestaties van de schokabsorptie van plastic toestelmotor dragen tot met geringe geluidssterkte bij tijdens verrichting.

3. Hoge Graad van ontwerpvrijheid: Het vormende plastiek biedt efficiëntere toestelmeetkunde aan dan metaal. Vormen is ideaal voor het creëren van vormen, zoals interne toestellen, clustertoestellen, en wormtoestellen, waar de kosten om hen in metaal te vormen verbiedend kunnen zijn.

4. Hoge precisie: Het plastic toestel kan hoge precisie met verenigbare materiële kwaliteit en nauwkeurige vormende procesbeheersing bereiken.

5. Sterke lagercapaciteit: Aangezien de plastic toestellen breder kunnen zijn dan metaaltoestellen, kunnen zij grotere load-bearing capaciteit en meer machtsoverdracht in één enkel stadium bereiken.

6. Corrosieweerstand: In tegenstelling tot metaaltoestellen, tasten aan de plastic toestellen niet omdat zij niet-geleiders zijn. Hun relatieve inertie betekent zij in watermeters, chemische installatiecontroles, en andere situaties kunnen worden gebruikt die corrosie of degradatie van metaaltoestellen kunnen veroorzaken.

7. Smering: De inherente gladheid van vele plastieken maakt hen zeer voor computerprinters, speelgoed, en andere laag-ladingssituaties die geschikt droge toestellen vereisen. De plastieken kunnen ook met vet of olie gesmeerd=worden=.

8. Lichtgewicht: Het gewicht van plastic toestel is vaak lichter dan dat van metaaltoestel.

9. De goede prestaties van de schokabsorptie: Het plastic toestel heeft meer dragende kracht dan metaaltoestel omdat het plastiek kan doen afwijken om effectlading te absorberen. Het doet ook een beter werk van het verdelen van gelokaliseerde die ladingen door verkeerde opstelling en hulpmiddelfouten worden veroorzaakt.

 

Beperkingen van Plastic Toestellen

Vergeleken met metaaltoestel, heeft het plastic toestel de beperkingen van lage modulus van elasticiteit, lage mechanische sterkte, de slechte prestaties van de hittegeleiding, en een grote coëfficiënt van thermische uitbreiding. De temperatuur is de belangrijkste factor die slijtage beïnvloeden, en de omwentelingssnelheid en de transmissietorsie zijn belangrijkere factoren die de temperatuur en de slijtage van de tandoppervlakte beïnvloeden, die het gebruik van plastic toestel in hoge lading en hoge snelheidsgelegenheden beperken.