Toestelmotor in de 5G-Toepassingen

September 21, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Toestelmotor in de 5G-Toepassingen

De uitvinding van 5G opent een nieuwe era van Internet van Dingen (Partij), vastmakend de genetwerkte transformatie, digitaal weergegeven transformatie, en intelligentized transformatie op diverse gebieden zoals industriële productie, medisch onderwijs, slim huis, stedelijk beheer. Deze passage zal de kerncomponent, toestelmotoren introduceren, gebruikend in de 5G-toepassing.

 

1. Het Basisstation van 5G

Zie het basisstation van 5G bevindend op de hoogte, die regionale signaalsterkte door de antennehoek aan te passen bepaalt. De kerncomponent van de 5G-antenne is de micro- aandrijvingsversnellingsbak. Gedreven door toestelmotor, duwt de schroefstructuur de precisieaaneenschakelingen om antennehoek automatisch aan te passen en een grotere menigte te behandelen

 

2. De Toezichtcamera

Een andere gemeenschappelijke toepassing is de toezichtcamera. wegens de ontwikkeling van 5G-technologie, bevordert de cameratechnologie ook bij een snelle snelheid. Bijvoorbeeld, deze hoge snelheidsptz camera, de waarvan pan-schuine stand de combinatiestepper motor en het planetarische toestel in drie stadia als aandrijvingsstructuur goedkeurt om de inputsnelheid en de inputtorsie van de versnellingsbak automatisch aan te passen. Dergelijk ontwerp laat de camera toe om zich stabiel en snel te bewegen wanneer het draaien van zijn hoek, evenals precies het plaatsen van en het volgen van het doel.

PTZ camera motor

3. De Telepresence Videoconferentie

Het aandrijvingssysteem voor telepresence videoconferentie gebruikt de planetarische versnellingsbak om de belangrijkste ingepaste schacht te drijven om de camera door de reeks van de precisieversnellingsbak te bewegen, die de camera toelaat om de hoek en stabiel het concentreren aan te passen zich regelmatig en. Het videoconfereren is een veel betere ervaring dan het was. Binnen de officiële lijst die, zijn er het wegknippen vertoningen daarin worden verborgen. De gespecialiseerde planetarische versnellingsbak maakt de vertoning over wegknippend wanneer het vergaderingsbegin, en afwijzend wanneer het beëindigen van de vergadering. Dergelijk ontwerp is niet alleen mooi maar ruimtebesparend.

 

4. Het Roterende Scherm

Daarna, introduceren u aan de de aandrijvingsmodule van de het schermomwenteling. Achter het scherm, wordt de micro- planetarische versnellingsbak en voerschroefnoot geplaatst om het en scherm te controleren die stabiel opheffen roteren. Bovendien, de de aandrijvingsmodule van de het schermomwenteling kan met diverse soorten de schermen zoals de reclame van de schermen, de computerschermen, en TV-de schermen worden aangepast. Het kan de het schermhoek aan wat nauwkeurig aanpassen u wilt, gevend u een comfortabele het letten op ervaring.

 

5. De VR-Glazen

Op het gebied van recreatieapparaten, VR-zijn de glazen één van de heetste apparaten. De van de micro- module van de de aanpassingsaandrijving cameranadruk binnen de VR-glazen laat automatisch het aanpassen van de grootte toe en concentreert zich volgens de persoonlijke eigenschappen. Zelfs wordt u verontrust door bijziendheid, kan het ook aan objecten afstand aangepast worden om het beeld duidelijk te tonen.

VR glasses motor

 

Behalve de hierboven vermelde toepassingen, is er talrijk van het micro- gebruik aandrijvingssysteem op het 5G-gebied. En met 5G ontwikkelt de technologie zich bij een snelle snelheid, zullen andere technologieën met inbegrip van micro- aandrijvingstechnologie ook achtervolgend het. Zo kunnen wij meer aandacht aan het besteden.