De Motorparameters van de robothond

November 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De Motorparameters van de robothond

De motor van de robothond is een van de micro- die transmissiesysteem toestelmotor voor de intelligente gezamenlijke aandrijving van de robothond wordt gebruikt. De belangrijkste transmissiestructuur is samengesteld uit aandrijvingsmotor (micro- motor) en versnellingsbak (reductiemiddel). Kan de gezamenlijke motor van de robothond de robothond drijven om adaptief te lopen. Het laat de robothond toe om hellingen te beklimmen en op met grint bedekte weg te lopen. Voorwaarts, achteruit, naar omhoog zich beweegt, naar beneden, kunnen de slingeringshoek, de hoogtehoek en de broodjeshoek worden gecontroleerd wanneer het lopen op een ongelijk terras. Dit soort technische parameters moet, zoals outputmacht, outputtorsie, lawaai, precisie, de wijze van de versnellingsbaktransmissie, de prestaties van de aandrijvingsmotor worden aangepast. ZHAOWEI de machines & Elektronikaco., Ltd zijn geëngageerd aan het verlenen van de uitvoerige aanpassingsdienst.

Parameters van de Motor van de Robothond:

Materiaal Metaal
Buitendiameter 24mm
Werkende temperatuur -20℃~+100℃
Richting van omwenteling cw&ccw
Toestelweerslag ≤3°
(Facultatief) voltage 3V~24V
Lager Het poreuze dragen/Rolling het dragen
Inputsnelheid ≤15000rpm
As endplay ≤0.3mm/≤0.2mm
Huidig 300mA maximum
Radiale lading op outputschacht ≤120N/≤170N
(Facultatieve) motoren Stepper/DC Motor

Aanpassing

 

Projectnaam: Robot Gezamenlijke Motor

Projectachtergrond: In de snelle reactieinteractie en de mededeling, wordt de toestelgelijkstroom motor voor robot gebruikt om de verbindingen van de robot te drijven, die grote een macht-aan-massa verhouding en torsie-aan-inertie verhouding, hoge beginnende torsie, lage inertie, en een brede en vlotte waaier van de snelheidsaanpassing vereist. In het bijzonder, zou de robotachtige tang een robotmotor met een kleine volume en een massa, en een grote overbelastingscapaciteit in een korte tijd moeten gebruiken.

Voltooiing: De robot wordt gecombineerd met planetarische de robot servomotor van ZHAOWEI, die de kwaliteit en de efficiency van de robot kan zeer verbeteren. De toestelgelijkstroom motor voor robot heeft transmissieveranderingen in twee stadia, in drie stadia, en in vier fasen. De verminderingsverhouding, de ingevoerde snelheid en de torsie van de versnellingsbak kunnen volgens de ontwerpvereisten van de robotmotor worden aangepast.