Toestelmotoren voor TV die Soundbar glijden

January 18, 2021

Toestelmotoren voor TV die Soundbar glijden

ZHAOWEI de toestelmotor kan op TV-soundbar glijden worden toegepast. Het is een high-precision lineair plaatsend die systeem met de loodschroef wordt gecombineerd op de stepper motor en de telescopische versnellingsbak voor TV-soundbar glijden. De open-loop controle van systeemeigenschappen van stepper, duurzaamheid, hoge torsiedichtheid. Intelligent kunnen de intrekbare audiocomponenten achter het TV-scherm worden verborgen wanneer de TV-audio niet wordt vereist, die veel plaats voor grotere visuele ruimte bespaart. Wanneer de TV-audio wordt vereist, is het gemakkelijk om soundbar op bestelling van TV op te duiken, die veel lawaai niet tijdens verrichting zal veroorzaken. Uitgerust met miniatuurtoestellen, is het aandrijvingssysteem meer dan overtuigend wanneer het over prestaties komt. Aldus, kunnen de gebruikers van de zware bas stereo correcte kwaliteit genieten alsof zij bij de bioskoop waren.

 

Met de komst van de era van higher-level bandbreedte en de ontwikkeling van slimme TVs van 4K met de grote schermen, zijn slimme TVs miljoenen huishoudens, na de tendensen van „hoge definitie“, „voorzien van een netwerk“ en „intelligentie“ van televisies ingegaan. Het veranderen van de woonkamer in een theater zal een tendens zijn. Het voordeel van bioskoop ligt in de hoge vereisten op audio en videokwaliteit – het audiovisuele effect integreert de binnenlandse esthetische elementen die prachtige charme benadrukken, die tot een betere audiovisuele ruimte leiden die geluid, licht en esthetica integreert. Om een gelijkaardige ervaring in een woonhuistheater te krijgen, hebben vele families de televisies met een draadloze aan de muur bevestigde de randspreker van Bluetooth subwoofer uitgerust, ook gekend als TV-Metgezel. Maar dit is nog niet zeer geschikt aangezien rol het winden ingewikkeld is en soundbar bezet een grote ruimte. Dan, komt ZHAOWEI om nieuwe mogelijkheden te openen.

 

Flexibel en Klantgericht

Gewoonlijk, varieert het slimme TV-ontwerp van fabrikant aan fabrikant. Wat kunnen soundbars van TV aan beide kanten scheiden, terwijl anderen soundbar op de bovenkant van TV of bij de bodem van TV kunnen verbergen. ZHAOWEI neemt het gewicht van de audiocomponent plaatste zich in overweging wanneer het ontwerpen van de soundbar structuur van het aandrijvingstoestel van TV die glijden. Dit systeem lost een reeks problemen zoals zwak lager, beperkte telescopische waaier, korte levensduur, grote machtsconsumptie, hevig lawaai, of niet vlot het opheffen proces toe te schrijven aan de controle van de wanordesnelheid op. De loodschroeven in de structuur zijn gebaseerd op metrische grootte (M1.2 – M3) die met ZHAOWEI-stepper het systeem van de motorbestuurder, met een verscheidenheid van standaardspecificaties en beschikbare aanpassingsdiensten kan worden geassembleerd. Dit vergemakkelijkt om aan verschillende IDs van TV-fabrikanten rond de wereld aan te passen.

 

 

Stabiel, Met geringe geluidssterkte, Compact

 

De televisies vervangen nu computers en mobiele telefoons wanneer het over scenario's van de het groot-scherm de videodienst komt. De audio en videoproducten tonen een tendens van compactheid en gemak. De verlengbare audiodiedelen van TV door ZHAOWEI toestelmotoren worden toegelaten passen deze tendens aan. De TV-het glijden verminderingsmodule van ZHAOWEI maakt het het glijden proces stabieler en het mechanische verlies van TV-audio zal kleiner zijn, wat aan de vereisten van met geringe geluidssterkte, stabiliteit en verwachte snelheid voldoet. Met de verbetering van bandbreedte en de popularisering van 5G-scenario's, kunnen TVs niet alleen de technologie van AR maar ook Internet integreren die van Dingen, als slim centrum van het huisbeheer dienst doen. ZHAOWEI zal miniatuuraandrijvingssystemen en elektronische aandrijvingsmodules voor diverse ondernemingen van slimme TV blijven vervaardigen.