Toestelmotor voor pan-Schuine standhoofden

January 18, 2021

Toestelmotor voor pan-Schuine standhoofden

Projectverklaring:

 

ZHAOWEI heeft rijke ervaring in micro- versnellingsbakontwikkeling. Het keurt permanente magneetgelijkstroom motor als aandrijvingsbron en worm en spiraalvormige versnellingsbak goed als reductiemiddel, effectief oplossend de problemen van jitter en lawaai. Geconfronteerd met het hiaat jitter dat in de verrichting van de gemeenschappelijke pan-schuine standhoofden kan verschijnen, verlengt ZHAOWEI zijn die levensduur en optimaliseert de toestelweerslag op de eindige elementenanalyse wordt gebaseerd van de tandvorm.

 

Als de aangepaste driepoothoofden worden toegepast op camera's, zal het werkingsgebied van toezicht worden uitgebreid en de gebruikswaarde van de camera zal verder verbeterd worden. Onder de actie van het controlevoltage (het outputvoltage van het driepoot hoofdcontrolemechanisme), kan het gemotoriseerde pan-schuine standhoofd horizontaal en verticaal voor „panoramisch roteren“ schietend aan betere vangst de gewenste doelstellingen in een bredere waaier.

 

Vergeleken met het pan-schuine standhoofd met handcontrole, is het intelligente pan-schuine standhoofd gemakkelijker te werken, te schieten en te automatiseren. ZHAOWEI de toestelmotor kan op luchtcamera's voor panoramische luchtfotografie, hommel luchtfotografie worden geïnstalleerd en op andere apparaten voor landschapsfotografie, herdenkingsgroepsfoto, driedimensionele panoramische vertoning en virtuele het zwerven productie worden geïnstalleerd.

 

 

 

De toestelmotor voor hierboven vermelde wordt pan-schuine standhoofden slechts getoond als een geval dat voor specifieke klanten wordt ontwikkeld. Het kan ook volgens klantenvereisten worden aangepast.