De elektrische Motor van het Gordijntoestel

January 18, 2021

De elektrische Motor van het Gordijntoestel

ZHAOWEI het micro- aandrijvingssysteem kan op elektrische gordijnen worden toegepast. Met het versnellende tempo van het leven, denken more and more mensen natuurlijk te ontwaken, en iedereen moet in het midden van de ruwe alarmklokken opstaan elke dag. Nochtans, met slimme gordijnen, kan het u helpen uw wensen gemakkelijk bereiken — u kunt de tijd plaatsen het opent of sluit, of u kunt alle gordijnen ver thuis controleren. Dit zal ongetwijfeld een nieuwe ervaring aan het leven brengen. Vooral in sommige speciale scènes, kunnen de slimme gordijnen „zelfs denken wat u“ denkt en uw vertrouwelijke metgezel wordt!

 

Zoals voor de installatie, kan het in ingebouwde types en externe types worden verdeeld. Voor de ingebouwde elektrische gordijnen, kan de motor niet worden gezien en slechts kan het spoor van de oppervlakte worden gezien. De motorlooppas binnen het spoor. Voor de externe typemotor, zoals de naam voorstelt, wordt de motor buiten blootgesteld. Volgens het type van gordijnen, zijn de motoren hoofdzakelijk verdeeld in tubulaire motoren, het openen en sluitende gordijnmotoren, jaloeziemotoren, roman gordijnmotoren, de motoren van het honingraatgordijn, de motoren van het plafondgordijn, enz. Zij komen over het algemeen voor:

 

Motormacht

De elektrische gordijnmotor moet het volledige gordijn drijven om regelmatig te werken. Als de macht door de geselecteerde gordijnmotor te klein is wordt geleverd, slaagt het gemotoriseerde gordijn worden gedreven en er niet in het gewenste doel te bereiken dat; Als de macht te groot is, zal het afval veroorzaken.

 

Lawaai

Geen kwestie wordt de gordijnen thuis gebruikt of in bureaugebouwen, moeten zij bij met geringe geluidssterkte werken.

 

Levensduur

Zoals voor de algemene gordijnmotoren op de markt, kunnen degenen met AC vijf jaar worden gebruikt, kunnen de borstelgelijkstroom motoren drie jaar worden gebruikt en BLDC-de motoren (brushless gelijkstroom-motoren) kunnen tien jaar worden gebruikt. Wanneer zij niet zo vaak worden gebruikt, kunnen zij zulk een algemene respectievelijk levensduur bereiken.

 

Aanpassing

om de behoeften van de elektrische gordijnmarkt, ZHAOWEI-Machines & Elektronikaco. aan te passen, vervaardigt Ltd (SHENZHEN) micro- toestelmotoren voor intelligente elektrische gordijnen die met verschillende specificaties, van 16MM, 22MM, 25MM, 28MM, 32MM tot 38MM variëren. Als u niet de toestelmotor kunt vinden hebt u voor slim elektrisch gordijn onder deze specificaties nodig, voelt vrij om onze online verkoopingenieurs of technici te contacteren.

 

* Het elektrische gordijn wordt gearheads hier speciaal aangepast voor speciale klantenvereisten. Dit is slechts de showcase. Naast het verkopen van standaardproducten dat, verstrekt ZHAOWEI ontwerp, onderzoek en vervaardiging voor klanten op hun specifieke behoeften ook wordt gebaseerd.