Toestelmotor voor zelf-Ontdekt Basisstationantenne

January 11, 2021

Toestelmotor voor zelf-Ontdekt Basisstationantenne

Hoe te om de antenne in realtime te controleren en te leiden is het effectief lange tijd het probleem geworden de exploitanten waarmee worden geconfronteerd. Vooral in het status quo dat er verspreide posten evenals een groot aantal antennes zijn, en veelvoudig exploitanten en systemenaandeel leidt de elektrische toren of antennemiddelen, die zich op de handovervloed van verrichtings niet alleen kosten van middelen baseren maar ook tot sommige problemen zoals tijdrovende probleemplaats, niet ontvankelijke netwerkoptimalisering en lage efficiency, waarbij het beeld van de netwerkexploitant wordt beïnvloed.

 

Projectachtergrond: Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, zullen de toepassingen van verkeer in de 5G-era op Internet van dingen (IoT die) wordt gebaseerd zich uitbreiden. Heeft bezwaar uitstrekkend van armbanden en smartwatch aan elektrische auto's en de enorme dwars-overzeese bruggen zullen aan het netwerk worden verbonden. De verbetering van netwerkverkeer dat zij brengt hogere eisen ten aanzien van elke netwerkexploitant naar voren hebben vereist. Een high-definition film kan in enkel een paar seconden bij volledige snelheid worden gedownload, en 5G-het netwerk biedt lagere latentie en snellere buffer aan. 5G het netwerk biedt hogere bandbreedte aan, toelatend toegang tot meer huis en commerciële apparaten.

 

Project: Toestelmotor voor zelf-Ontdekt de Aanpassing van de de Schuine standhoek van de Basisstationantenne

Succes: Dit systeem kan de informatie over antenneidentiteit opslaan en de parameters van de antennetechniek waarnemen (antenneazimut het richten, mechanische downtilt, hoogte, breedte en lengte, enz.) en de aanpassingsgeschiedenis van netwerkoptimalisering houden. Het voldoet aan de vereisten van AISG2.0 en zijn uitgebreid protocol en maakt het mogelijk de informatie over antenneparameters ver direct om te controleren in realtime op de naherfst. Zowel passen de horizontale als verticale de hulpexploitanten van hoek regelbare functies snel de draadloze netwerkoptimalisering aan en leiden intelligent de achterste deeldatabase, zeer verbeterend de efficiency en de kwaliteit van netwerkoptimalisering. De toestelmotor voor zelf-ontdekt de aanpassing van de de schuine standhoek van de basisstationantenne door ZHAOWEI kenmerkt de volgende twee aspecten:

  1. Het keurt het planetarische toestelontwerp goed. De asaandrijving bestaat uit een binnenband en een buitenbuis. De pushrod motor en planetarische gearhead in de binnenband drijven de ingepaste as die op de schroefnoot binnen de buitenbuis wordt bevestigd. Elektrische pijlerpushrod gebruikt de elektrische die as in de antennemotor wordt gevestigd binnen de pijler die de richting van de verhogingshoek van de basisstationantenne volgens de bandbreedtestroom intelligent aan te passen door de mensen wordt gebruikt. Zulk een aandrijvingssysteem vergemakkelijkt verschillende waaiers van dekking, die geschikt en praktisch is.
  2. Het van de antennetoestel en tand profiel van de gehele basisstationantenne is gewijzigd en het materiaal wordt geselecteerd temperatuur-meer bestand zijn, om zijn prestaties door diverse klimaatveranderingen te verhinderen in openlucht worden beïnvloed. Aldus, kunnen de producten aan diverse milieu's met hogere productkwaliteit en langere levensduur aanpassen.

 

Effect:

Het intelligentere antennebeheer en de optimalisering van het basisstation kunnen verrichtingskosten drukken en onderhoudsefficiency verbeteren. Met het meer en meer complexe netwerk, kan de verbetering van sommige intelligente componenten zoals module de elektronische van de snelheidscontrole (ESC) en zelf-ontdekt module de netwerkverrichting en het onderhoud intelligenter maken. De dekking kan de betrouwbaarheid van het netwerk zeer verbeteren en drijven om een grotere werkende markt te bezetten.

De toestelmotor van de aanpassing van het antennesysteem door ZHAOWEI wordt ontwikkeld en wordt veroorzaakt kenmerkt hoge precisie, hoog rendement, lange levensduur, hitte & vochtbestendigheidscapaciteit en sterke stabiliteit die.

Het zelf-ontdekt antennesysteem zal een hotspot van mobiel communicatiemiddel antenne in de era post-4G worden. De persoon die het probleem van antennebasisstations kan oplossen moet een grotere markt bezetten.