Toestelmotor voor Elektrisch Bevindend Bureau

January 18, 2021

Toestelmotor voor Elektrisch Bevindend Bureau

Tegenwoordig, zijn de computers een belangrijk stuk van het leven van mensen. More and more mensen houden lange tijd zittend voor computers. Dan, kan het verlaten van spieren en beenderen onder spanning op lange termijn lange tijd sub-gezondheidssymptomen zoals cervicale spondylosis, scapulohumeral periarthritis, lumbale spierspanning, enz. gemakkelijk veroorzaken.

 

Regelmatige Snelheid & Vlotte Verrichting

Met behulp van de toestelmotor, bereikt het elektrische bevindende bureau multifunctionele behoeften. Druk enkel een knoop aan schakelaar tussen status en het zitten. Momenteel, zijn er vele intelligent zit & bevindt zich bureaus op de markt, maar er zijn nog sommige problemen zoals ontoereikende load-bearing, ook beperkte verwisselbare toestellen (beperkte opheffende waaier), korte levensduur, hoge machtsconsumptie, of hoog lawaai tijdens gebruik. Tijdens het opheffen, als de snelheid niet goed wordt gecontroleerd, zal het bureau er niet in slagen regelmatig te werken.

 

ZHAOWEI de intelligente opheffende versnellingsbak kan voor elektrische liftbureaus worden goedgekeurd. De hoogte van het opheffende die bureau kan door het mechanisme worden aangepast door de motor wordt gecontroleerd. Of, de hoogte kan door de gaslente of de hydraulische die staaf worden aangepast door de compressor wordt gecontroleerd. Het opheffende mechanisme van het bevindende bureau is samengesteld uit een opheffende kolom, een controlemechanisme en een controleknoop. De opheffende versnellingsbak wordt geïnstalleerd in de opheffende kolom, en kan aanpassing door een aangepaste speciaal-gevormde motor met planetarische versnellingsbak realiseren. Het kan aan de vereisten van klein volume en hoge torsie voldoen. De versnellingsbak heeft beschikbare transmissieaanpassingen in twee stadia, in drie stadia, en in vier fasen. De verminderingsverhouding, de ingevoerde snelheid en de torsie van de versnellingsbak kunnen volgens de ontwerpvereisten van de beginnende motor van de opheffende kolom worden veranderd. Nadat de informatie wordt gegeven, kan de juistheid door het controlesysteem worden geverifieerd. Dan koppelt het corresponderen wordt gegeven, en het motorbegin terug. De motor combineert met ZHAOWEI-versnellingsbak voor het intelligente liftbureau om het stabiele opheffen bij zelfs snelheid te realiseren en te vermijden geplakt.

 

Met geringe geluidssterkte

De kwaliteit van het intelligente bevindende bureau wordt direct bepaald door de opheffende waaier, het werkende lawaai, ladings de dragende prestaties en de levensduur. In een actieve groepswerkomgeving, kan het een weinig vage lawaai worden genegeerd. Maar als u in een stil bureau bent, zal wat lawaai worden vergroot. Geconfronteerd met deze moeilijkheid, optimaliseren wij de toestelstructuur in het stadium van het ontwerp. Gebaseerd op de kinematicasimulatie en de eindige elementenanalyse, wordt het geïntegreerde ontwerpplatform voor de versnellingsbak gebruikt om het automatische parameterontwerp van het ingewikkelde planetarische toestelsysteem, het konische tandwiel, het gezichtstoestel en andere mechanismen te realiseren. Door de toestelparameters, zoals de verplaatsingscoëfficiënt, de tandcoëfficiënt, de drukhoek, de centrumafstand, enz. te optimaliseren, wordt de het inschakelen schoksnelheid verminderd. De verhouding van de effectsnelheid wanneer het inschakelen uit aan de snelheid van het overeenkomsteneffect bij het inschakelen binnen bij een bepaalde waaier is. De methode van het toestelontwerp die het effect van de inschakelende hoogtecirkel vermindert helpt om aan het vereiste van met geringe geluidssterkte te voldoen.

 

 

Intelligent en technologisch zijn is de tendens van intelligent bureau geworden. Onze versnellingsbak voor intelligente bureauwaaier van 3.4mm tot 38mm (diameter), van 5rpm aan 1500rpm (outputsnelheid), van 2 tot 2000 (verminderingsverhouding), en van 1gf.cm aan 50kgf.cm (outputtorsie). Bovendien kunnen diverse versnellingsbakken voor intelligente transmissie volgens klantenbehoeften worden aangepast, die R&D, productie, het testen, assemblage etc. behandelen.