Versnellingsbak de elektrische van de Parkrem (EPB)

January 18, 2021

Versnellingsbak de elektrische van de Parkrem (EPB)

ZHAOWEI-het micro-aandrijving systeem kan op elektrische die parkrem (als „EPBwordt afgekort) worden toegepast, die aan eisen ten aanzien van de reactie van korte duur voldoet en het probleem van hoe te output hoge torsie binnen kleine grootte oplost.

 

 

De elektrische parkrem verwijst naar een technologie die het tijdelijke remmen tijdens het drijven en remmen het op lange termijn na het parkeren integreert en parkeren het remmen door elektronische controle realiseert. Het gebruik van de elektronische handrem is ook gelijkaardig. Het is over het algemeen een één-knoop verrichting. De elektronische handrem kan in om het even welke omstandigheden van het voertuig worden geactiveerd. Als het per ongeluk tijdens de beweging wordt gedrukt, onmiddellijk zal de elektronische handremfunctie worden uitgezet omdat het gaspedaal nog in de het werk positie is. Indien gedrukt tijdens noodsituatie het remmen, zullen de meeste elektronische handremsystemen bovendien sterkere het remmen bij te staan kracht verstrekken, en sommige modellen hebben de functies van elektronisch het remmen krachtdistributie en maximum snelheideinde.

 

 

In feite, heeft EPB drie belangrijke stukken, een elektronische remmodule, een controlemotor, en een elektrische schakelaar in de cabine. Wanneer de bestuurder de schakelaar in werking stelt, verzendt het een bevel naar de elektronische remmodule die betekenissen dat de parkerenremmen om worden vereist worden in werking gesteld. Later die, beveelt deze module de controlemotor in de rembeugels wordt geïnstalleerd om te werken. Aldus, worden de remstootkussens gedwongen op de schijf daardoor beperkend de beweging van wielen.

 

De controlemotoren van EPB op de linker en juiste rembeugels worden geïnstalleerd van het achterwiel bestaan respectievelijk uit gelijkstroom-motoren en micro- versnellingsbakken die. De versnellingsbak door ZHAOWEI wordt ontwikkeld heeft een compacte structuur, een kleine grootte, en een grote torsie, die de richting van de stuwende kracht van de gelijkstroom-motor kunnen veranderen die. De versnellingsbak voor EPB kan snel onder de hoog-torsie en high-current situatie opereren.

 

ZHAOWEI wijzigt het toestel en tandprofiel van de elektrische parkrem, die de doeltreffendheid en productienauwkeurigheid van de versnellingsbak onder trilling met hoge frekwentie kan verbeteren.

 

EPB met micro- versnellingsbakken kan het stabiele parkeren van het voertuig op de helling realiseren. Bovendien realiseert het systeem automatisch thermische compensatie, d.w.z., als het voertuig om wordt gedwongen te parkeren, de achterremschijf zal hebben een hiaat tussen de wrijvingplaat toe te schrijven aan de temperatuurdaling, en de motor zal automatisch op dit ogenblik beginnen, drijvend de het samenpersennoot die het hiaat te compenseren door de temperatuurdaling wordt veroorzaakt betrouwbaar parkereneffect te verbeteren.

 

De versnellingsbak voor hierboven vermelde EPB wordt slechts getoond als een geval dat voor specifieke klanten wordt ontwikkeld. Het kan ook volgens klantenvereisten worden aangepast.